Sorozatos hűtlenkedő

Éppen elég nehéz feladat egy megcsaláson túllépni, de mi van akkor, ha ez számos alkalommal előfordul? Kit tekinthetünk sorozatos hűtlenkedőnek? Azt a házas személyt, akinek készakarva és szándékosan több mint egy házasságon kívüli romantikus kapcsolata van.

Az a megcsaláskezelő program, amit a hozzám forduló hűtlenséget elszenvedett pároknak ajánlok, azok számára készült, akik hisznek a monogám kapcsolatban. Amikor ezeknek az embereknek viszonya van, akkor belátják, hogy ez hiba volt és segítséget kérnek, hogy túléljék a hűtlenséget és visszaállítsák a házasságot egy kölcsönösen gondoskodó és szenvedélyes kapcsolattá.

Az elárult házastársak gyakran kapnak félrevezető információt a megbocsátásról, a bizalomról és a feltétel nélküli szeretetről, amely nem tér ki a hűséggel vagy hűtlenséggel összefüggő házasságon belüli körülményekre.

Lételeme a csábítás

Egy sorozatos hűtlenkedő nem hisz a monogám kapcsolatban. A titkos második élete annyira értékes számára, hogy ellenáll minden elszámoltathatóságnak és azt állítja, hogy a házastársi felügyelet megalázó vagy kegyetlen. Továbbra is használni akarja a csábítás során megszerzett készségeit, mert úgy véli, hogy jogában áll másokat elcsábítani, vagy legalábbis próbálkozni. Erre, mint a lénye egy értékes részére tekint, ami meghatározza, hogy „ki ő”.

Ha egy sorozatos hűtlenkedő félreteszi a kifogásait, készségesen megszünteti azokat a feltételeket, amelyek lehetővé tették számára a hűtlenkedést és hajlandó rendkívüli óvintézkedéseket hozni élete hátralévő részében, akkor képes kilépni a sorozatos megcsalásból és megváltozni.

Ha valaki sorozatos hűtlenkedő és a társa azt kérdezi, hogy mit tehet azért, hogy megmentse a házasságukat, azt kell mondanom, hogy az a megcsaláskezelő program, amit ajánlok, azoknál működik, akiknél reális alternatíva a házasságon kívüli kapcsolat lezárása. De ha nem akarják, vagy nem tudják követni ezt a programot, akkor folytatni fogják a sorozatos hűtlenkedést egész életükben. A hűtlenséggel járó fojtogató szenvedések elkerülése érdekében arra ösztönözöm a sorozatos hűtlenkedők házastársait, hogy a lehető leghamarabb váljanak el.

Bejelentkezés

Már most egy lépéssel közelebb került a boldogabb párkapcsolathoz, ugyanis csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik párterápiára úgy, hogy küld nekem egy üzenetet, vagy felhív a +36 20 475 0345 telefonszámon, és időpontot egyeztetünk. A párkapcsolati coaching helyszíne a Középpont (1112 Budapest, Nevegy köz 2.) vagy Skype-on online.