Mire számíthat

A foglalkozások befejeztével sokkal jobban fogják szeretni egymást, és megvalósítják azt az egészséges, szeretetteljes és boldog párkapcsolatot, amire mindig is vágytak.

Első alkalom – Ismerkedés

Az első találkozás célja, hogy megismerkedjünk egymással. Az első ülésünk alatt még nincs lehetőségem arra, hogy megtaláljam a megoldást a problémáikra, önök viszont látni fogják, hogyan érzik magukat, és eldönthetik, hogy megbíznak-e bennem a továbbiakban.

Megkérdezem majd, miért jöttek el hozzám, és valószínű, hogy gyakran fogom arra kérni önöket, hogy pontosítsanak az imént elmondottakon, ugyanis számomra ez az első beszámoló nagyon fontos, mégpedig azért, hogy minél pontosabb képet kapjak a kapcsolatukról és a megoldandó problémájukról. Azt is meg fogom kérdezni, hogy mi a céljuk, mit szeretnének elérni a tanácsadással, ezért jó, ha előre felkészültnek a válasszal e kérdésre.

Ezután az ismerkedő beszélgetés után megkérem önöket, hogy töltsenek ki öt különböző felmérést, már otthoni feladatként. A felmérésekkel azokra a kérdésekre keresem a választ, hogy

  • milyen szeretetrombolók pusztítják a kapcsolatukat, amiket le kell küzdenünk;
  • melyek a legfontosabb érzelmi igényeik, és jelenleg mennyire felelnek meg ezeknek;
  • mi az, ami önök szerint leginkább veszélyezteti a kapcsolatukat;
  • mennyire szeretik egymást;
  • mi a személyes történetük (nem kötelező kitölteni).

Általában megpróbálom a második alkalmat egy héttel későbbi időpontra ütemezni, amit azért tartok fontosnak, mivel tisztában vagyok vele, hogy szenvednek a fennálló problémák miatt, és a lehető leghamarabb szeretnének enyhülést találni ezekre.

Második alkalom – Terv elfogadása

A második ülés célja, hogy közösen áttekintsük a kitöltött felméréseket, és eldöntsük, hogy mivel kell foglalkoznunk a következő hetekben a párkapcsolati problémájuk megoldása érdekében. Erre az alkalomra egy olyan javaslattal érkezem, amelyet az első beszélgetés és a kitöltött kérdőívek alapján állítok össze.

Az ülés végén közösen elfogadjuk azt a tervet, amelyet a következő hetekben követünk. Az elfogadott tervet megküldöm írásban is, így pontosan látni fogják, hogy mikor mivel foglalkozunk, és a beszélgetésünk alapján azt is tudni fogják, hogy miért.

Többi alkalom – Párkapcsolati coaching

A második találkozásunkat követően további otthoni feladatokat kapnak. A párkapcsolati coaching igazi értéke az alkalmak közötti időszakban mutatkozik meg igazán, és nem feltétlenül az alkalom során. Az egyik első feladatuk az lesz, hogy beütemezzék azokat az órákat a mindennapjaikba, amikor egymásnak osztatlan figyelmet szentelnek, és ezen idő alatt a tőlem kapott feladatokat is elvégzik. Biztos vagyok benne, hogy meg tudják majd oldani a szükséges időmennyiség elkülönítését erre a fontos célra.

A további alkalmak során beszámolnak a sikereikről és a kudarcaikról, és elkezdenek mutatkozni az eredmények, mert látni és érezni fogják, hogy a kapcsolatuk javulásnak indul.

Árak

Egy párkapcsolati coaching alkalom ára 15 ezer Ft, ami általában 1,5 óra hosszú.

A Mire vágyik a férfi, és mit szeretne a nő ekönyv ára 1980 Ft.

Már most egy lépéssel közelebb került a boldogabb párkapcsolathoz, ugyanis csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik párterápiára úgy, hogy küld nekem egy üzenetet, vagy felhív a +36 20 475 0345 telefonszámon, és időpontot egyeztetünk. A párkapcsolati coaching helyszíne a Középpont (1112 Budapest, Nevegy köz 2.)