Mire számíthat

A foglalkozások befejeztével sokkal jobban fogják szeretni egymást, és megvalósítják azt az egészséges, szeretetteljes és boldog párkapcsolatot, amire mindig is vágytak.

Első két alkalom – Ismerkedés

Az első két találkozás célja, hogy megismerkedjünk egymással. Az első ülésünk alatt még nincs lehetőségem arra, hogy megtaláljam a megoldást a problémáikra, önök viszont látni fogják, hogyan érzik magukat, és eldönthetik, hogy megbíznak-e bennem a továbbiakban.

Megkérdezem majd, miért jöttek el hozzám, és valószínű, hogy gyakran fogom arra kérni önöket, hogy pontosítsanak az imént elmondottakon, ugyanis számomra ez az első beszámoló nagyon fontos, mégpedig azért, hogy minél pontosabb képet kapjak a kapcsolatukról és a megoldandó problémájukról. Azt is meg fogom kérdezni, hogy mi a céljuk, mit szeretnének elérni a tanácsadással, ezért jó, ha előre felkészültnek a válasszal e kérdésre.

Általában megpróbálom a következő alkalmat egy héttel későbbi időpontra ütemezni, amit azért tartok fontosnak, mivel tisztában vagyok vele, hogy szenvednek a fennálló problémák miatt, és a lehető leghamarabb szeretnének enyhülést találni ezekre.

Többi alkalom – Párkapcsolati coaching

A második találkozásunkat követően otthoni feladatokat kapnak. A párkapcsolati coaching igazi értéke az alkalmak közötti időszakban mutatkozik meg igazán, és nem feltétlenül az alkalom során. Az egyik első feladatuk az lesz, hogy beütemezzék azokat az órákat a mindennapjaikba, amikor egymásnak osztatlan figyelmet szentelnek, és ezen idő alatt a tőlem kapott feladatokat is elvégzik. Biztos vagyok benne, hogy meg tudják majd oldani a szükséges időmennyiség elkülönítését erre a fontos célra.

A további alkalmak során beszámolnak a sikereikről és a kudarcaikról, és elkezdenek mutatkozni az eredmények, mert látni és érezni fogják, hogy a kapcsolatuk javulásnak indul.

Árak

Egy párkapcsolati coaching alkalom ára 19 ezer Ft, ami általában 1,5 óra hosszú.

A Mire vágyik a férfi, és mit szeretne a nő ekönyv ára 1980 Ft.

Már most egy lépéssel közelebb került a boldogabb párkapcsolathoz, ugyanis csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik párterápiára úgy, hogy küld nekem egy üzenetet, vagy felhív a +36 20 475 0345 telefonszámon, és időpontot egyeztetünk. A párkapcsolati coaching helyszíne a Középpont (1112 Budapest, Nevegy köz 2.)