Mire számíthat

A foglalkozások befejeztével sokkal jobban fogják szeretni egymást, és megvalósítják azt az egészséges, szeretetteljes és boldog párkapcsolatot, amire mindig is vágytak. 

Első két alkalom:

Ismerkedés

Az első két találkozás célja, hogy megismerkedjünk egymással, valamint hogy minél pontosabb képet kapjak a kapcsolatukról és a megoldandó problémájukról.

Az első alkalom során több kérdést teszek fel önöknek a kapcsolatuk történetéről, a konfliktusaikról, az elvárásaikról és a megélt érzéseikről.
A második alkalom során külön-külön beszélgetek önökkel arról, hogy milyen gondoskodási és törődési mintákat sajátítottak el a szüleiktől, valamint az előző párkapcsolataikban. Felmérem, hogy mennyire elkötelezettek a kapcsolatuk rendbe hozása mellett, illetve azt, hogy van-e olyan körülmény, amely kizárja a tanácsadás sikeres kimenetelét.
Az első két ülésünk alatt még nincs lehetőségem arra, hogy megtaláljam a megoldást a problémáikra, önök viszont látni fogják, hogyan érzik magukat, és eldönthetik, hogy megbíznak-e bennem a továbbiakban.
További alkalmak:

Párkapcsolati coaching

A második találkozásunkat követően elkezdjük feltárni a tüneteket okozó, mélyebben meghúzódó problémákat.

Ha önök sokat vitáznak egymással, akkor elsőként ezzel a problémával foglalkozunk.
Lépésekre bontjuk a veszekedéseiket, kiderítjük, hogy milyen mintázatot követnek, hogy a vitáik közben mit tesznek, mit gondolnak magukról és a másikról, mit éreznek, mitől félnek, és hogy mit szeretnének valójában. A folyamat során megismerik és megértik egymás mögöttes érzéseit, és képesek lesznek arra, hogy veszekedések helyett kifejezzék vágyaikat és szükségleteiket, így a viták megszűnnek.
A viták megszűnése után sokkal biztonságosabb alapokra kerül a kapcsolatuk, és ezt követően közösen fel tudjuk oldani a kötődési sérüléseiket, és foglalkozhatunk a legfájdalmasabb kapcsolati sérüléssel, a megcsalással is, ha ez esetleg előfordult a kapcsolatukban.
Ha egyikük úgy érzi, hogy nem elég fontos a másiknak, és valamelyik családtag vagy a barátok negatívan hatnak a kapcsolatukra, akkor közösen meghatározzuk a kapcsolatuk határait.Ennek során beszélgetünk az őszinteség szerepéről a párkapcsolatban, és elsajátítanak egy módszert, amelyet követve olyan megállapodásra tudnak jutni egymással minden kérdésben, amely figyelembe veszi mindkettejük érzéseit és érdekeit, ezért egyiküknek sem okoz majd gondot az új szabályok követése. Ezt a módszert sikeresen tudják majd alkalmazni a később felmerülő, hasonló problémák esetén is, ahelyett, hogy csak elbeszélnének egymás mellett.
A fentiekben a leggyakoribb párkapcsolati problémákat írtam le, de természetesen ezeken kívül önöknek lehetnek más, egyedi problémáik, amelyekkel a tanácsadás során foglalkozni kell.
A problémák megoldása után arra fordítjuk a figyelmünket, hogy visszaállítsuk azt a romantikus szeretetet, amelyet a kapcsolatuk elején éltek meg.
Fontos az elért eredmények fenntartása is, ezért ezen a ponton majd megkérem önöket, hogy írják meg jövőbeni szerelmi történetüket, amelyben megfogalmazzák, hogy tíz év múlva milyennek szeretnék látni a kapcsolatukat.
Minden alkalommal beszámolnak majd a sikereikről és a kudarcaikról, és hamar jönnek majd az eredmények is: látni és érezni fogják, hogy a kapcsolatuk javulásnak indult.

Árak

Egy párkapcsolati coaching alkalom ára

25 ezer Ft / 80 perc napközben (8:30 és 16:00 közötti kezdés esetén)

30 ezer Ft / 80 perc munkaidő után (16:30 vagy későbbi kezdés esetén)

Párterápia

helyszíne

A párterápia alkalmak helyszíne a Középpont, ahol minden helyiség légkondicionált és zajmentes. Fontos szempont volt a kialakítás során a párterápiához elengedhetetlen nyugalom biztosítása.

Középpont 

1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

Találjuk meg az utat együtt

a boldog párkapcsolathoz!

Az első lépés a változás felé. Vegye fel velem a kapcsolatot, egyeztessünk időpontot, és kezdjünk el dolgozni a boldogabb párkapcsolatért!