Rólam

Küldetésem minél több házasságot és párkapcsolatot megmenteni.

Szenvedélyesen szeretek párokkal együtt dolgozni a válságban lévő vagy valamilyen nehézséggel küzdő kapcsolatuk javításán, amit az ülések befejeztével igazán jónak érezhetnek majd mindketten, és végre szívesen mennek haza, hogy megérinthessék egymást. Az eddigi életem arra ösztönzött, hogy segítsem a párokat abban, hogy milyen hozzáállással, viselkedési minták elsajátításával és új szokások felvételével tudják meggyógyítani, jobbá tenni és tökéletesíteni a házasságukat, elkerülve a szétválást.

Mitől működik és mitől nem egy párkapcsolat?

Mindig is foglalkoztatott a kérdés, hogy miért romlott meg az első házasságom, és miért működik a mostani? A jó kapcsolat a „jó” emberek titokzatos találkozásától függ? De eleinte a legtöbb párkapcsolat jól indul, az első időkben mindenki boldog és elégedett, aztán történik valami, és minden rosszra fordul. Mik lehetnek az igazi okai a válásoknak, és hogyan lehet ezeket elkerülni?

Az üzleti életben eltöltött közel harminc sikeres év után úgy döntöttem, hogy megkeresem a választ erre a kérdésre. Rátaláltam egy amerikai klinikai szakpszichológus elméletére, aki az egész életét a házasságok megmentésének szentelte, és kidolgozott egy olyan hatékony módszert, aminek az eredményei lenyűgözőek.

Ez a megközelítés megválaszolta az összes eddig megválaszolatlanul maradt kérdésemet, és megtanultam, hogy mitől működik és mitől nem egy párkapcsolat.

Ez egy kipróbált, nemzetközileg elismert módszer, amit bátran ajánlok mindenkinek, akit fojtogatnak a párkapcsolati problémák. Minden viselkedési mintát, minden készséget tanultunk eddigi életünk során. A rossz viselkedési minták és a rossz szokások felülírhatóak, és elsajátíthatóak olyan új készségek, amelyek alkalmazásával képesek lesznek boldoggá tenni egymást.

Ebben szeretnék segíteni önnek, és már most egy lépéssel közelebb került a boldogabb párkapcsolathoz, ugyanis csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik párterápiára úgy, hogy küld nekem egy üzenetet, vagy felhív a +36 20 475 0345 telefonszámon, és időpontot egyeztetünk.